22 apr 2018 | 11:00

Wie ziet Groen zitten?

Zet je schrap, want vanaf zondag 15 april is het zover. Elke zondag om 11 uur stipt plaatsen we onze groene zetel ergens op een mooi plekje in Edegem. De opdracht is simpel: degene die als eerste plaatsneemt in onze groene zetel met het juiste voorwerp wint een leuke Edegemse prijs.

HOE WERKT HET?

Om 11 uur lanceren we op www.thuisinedegem.be waar we ons bevinden met de groene zetel en welk voorwerp je moet meepakken... 
Tip: Volg onze Facebookpagina, dit Facebook-event, of schrijf je in op onze nieuwsbrief via deze link: www.groenedegem.net/doe-mee/ en je wordt automatisch en meteen op de hoogte gebracht!
Haast je!


WAAROM DOEN WE DIT?

De Edegemnaar een nog betere thuis bieden, daar wil Groen Edegem de komende zes jaren actief op blijven inzetten. We blikken tevreden terug op onze realisaties als beleidspartij en zijn vooral heel enthousiast om dit werk verder te zetten. Met onze groene zetel - symbool voor dat thuisgevoel - passeren we langs onze realisaties en plekken waar het nog beter en mooier kan.

Schrijf je in

Kom je?

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.
  • Jeroen Van Laer
    published this page in Evenementen 2018-04-18 10:41:07 +0200

Vergelijkbare gebeurtenissen

Edegem, België
18 Oct 2018 | 20:00
Bouw mee aan een groene toekomst voor Edegem

Groen mag heel fier zijn op ons resultaat deze verkiezingen. Nog nooit scoorden we zo goed. We hebben een straf parcours gereden de afgelopen jaren en tijdens de campagne. Bijna 1...

Lees verder ›
Alle evenementen ›