WIE ZIET GROEN ZITTEN?

Elke zondag om 11 uur stipt plaatsen we onze groene zetel ergens op een mooi plekje in Edegem. Op deze manier zetten we elke week een realisatieplek en een lokale ondernemer in de kijker. De opdracht is simpel: degene die als eerste plaatsneemt in onze groene zetel met het juiste voorwerp wint een leuke Edegemse prijs. Ontdek hier elke week eveneens om 11u de nieuwe locatie en welk voorwerp je moet meenemen! Haast je! Je kan je ook inschrijven op onze nieuwsbrief om automatisch de nieuwe plek in je mailbox te ontvangen!

 

Zondag 20 mei

Wie ziet Groen als eerste zitten?

 


Zondag 13 mei

Wie ziet Groen zitten? Ontdek het nu in onderstaand filmpje!

En de winnaar is...

Sandrien en Toon! Zij zagen Groen als eerste zitten op de vernieuwde atletiekpiste in het gemeentelijke Vic Coveliersstadion. De vernieuwing van de piste was broodnodig. Tegelijk werd er ook een kunstgras voetbalveld aangelegd zodat er nog meer en intensiever gesport kon worden. Het Vic Coveliersstadion bruist als nooit te voren en daar zijn we fier op. Sandrien en Toon lopen naar huis met een bon van 20 EUR van Schoenmaker Presstige! Proficiat!


Zondag 6 mei

Wie ziet Groen zitten? Ontdek het nu in onderstaand filmpje!

En de winnaar is...

Eleanor! Zij zag Groen als eerste zitten (samen met haar mama en hond Fré) en winnen een bon van 20 EUR van Hoogmis en steunen zo meteen het nieuwe cultuurcafé/brouwerij dat zijn plek vond in de Oude Pastorij. Als gemeente gaven we dit oude pand in concessie om zo - letterlijk - nieuw leven in de brouwerij te brengen in het centrum van onze gemeente.

Volgende week zondag 13 mei een nieuwe realisatieplek in de kijker!

 


Zondag 29 april

Wie ziet Groen zitten? Ontdek het nu in onderstaand filmpje!

En de winnaar is...

Elin! Zij zag de groene zetel als eerste zitten. Ze wint een bon van 20 EUR om te spenderen in de nieuwe foodbar Oud Edegem.

De zetel stond bij het ondertussen wereldberoemde graffitikunstwerk "de bomma" van Edegemnaar SMOK. In opdracht van de jeugddienst en schepen Jeroen Van Laer werd een verwaarloosde muur omgetoverd tot een kunstwerk. Deze opdracht kaderde in een aantal verfraaiingen met graffiti waaronder ook het Meihof en een blinde muur in de Doelveldstraat. Je kan de bomma ontmoeten ter hoogte van het doorsteekje tussen Prins Boudewijnlaan en Noulaertsplein.

 


Zondag 22 april

Wie ziet Groen zitten? Ontdek het nu in onderstaand filmpje!

En de winnaar is...

Hanneke! Zij zag de groene zetel als eerste zitten. Ze wint een bon van 20 EUR om te spenderen in 't Forum en steunt daarmee meteen de nieuwe uitbaters!

De groene zetel stond in de speeltuin aan wijkontmoetings-centrum 't Forum. 't Forum bestaat ondertussen vele jaren en is een vaste waarde geworden in de wijk Buizegem. De speeltuin was echter wel aan vernieuwing toe. Onder impuls van schepen voor jeugd Jeroen Van Laer werd er zo'n 80.000 EUR geïnvesteerd. De speeltuin kwam er na een fijn participatietraject met de buurt. Later vernieuwden we als gemeente ook nog het terras en werd er met succes opvolging gevonden voor de uitbaters Christine en Marc. Wijkontmoetingscentrum 't Forum speelt een centrale rol in het buurtleven van Buizegem waar VZW 't Forum met succes heel wat buurtgerichte activiteiten organiseert.

 


Zondag 15 april

Wie ziet Groen zitten? Ontdek het nu in onderstaand filmpje!

En de winnaar is...

Fran!

Zij zag de groene zetel als eerste zitten én had een schup mee. Fran won een bon van 20 EUR van Tuincenter Claes! We bevonden ons met de zetel ter hoogte van het nieuwe bruggetje dat onze schepen Goedele Van der Spiegel realiseerde om de tuin van Immaculata te verbinden met domein Hof ter Linden. Meteen ook de plek waar we een duizendtal nieuwe boompjes plantten!

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.