WIE ZIET GROEN ZITTEN?

Elke zondag om 11 uur stipt plaatsen we onze groene zetel ergens op een mooi plekje in Edegem. De opdracht is simpel: degene die als eerste plaatsneemt in onze groene zetel met het juiste voorwerp wint een leuke Edegemse prijs. Ontdek hier elke week eveneens om 11u de nieuwe locatie en welk voorwerp je moet meenemen! Haast je! Je kan je ook inschrijven op onze nieuwsbrief om automatisch de nieuwe plek in je mailbox te ontvangen!

 

Zondag 29 april

Nog even geduld...

 


Zondag 22 april

Wie ziet Groen zitten? Ontdek het om 11u in onderstaand filmpje!

En de winnaar is...

Hanneke! Zij zag de groene zetel als eerste zitten. Ze wint een bon van 20 EUR om te spenderen in 't Forum en steunt daarmee meteen de nieuwe uitbaters!

De groene zetel stond in de speeltuin aan wijkontmoetings-centrum 't Forum. 't Forum bestaat ondertussen vele jaren en is een vaste waarde geworden in de wijk Buizegem. De speeltuin was echter wel aan vernieuwing toe. Onder impuls van schepen voor jeugd Jeroen Van Laer werd er zo'n 80.000 EUR geïnvesteerd. De speeltuin kwam er na een fijn participatietraject met de buurt. Later vernieuwden we als gemeente ook nog het terras en werd er met succes opvolging gevonden voor de uitbaters Christine en Marc. Wijkontmoetingscentrum 't Forum speelt een centrale rol in het buurtleven van Buizegem waar VZW 't Forum met succes heel wat buurtgerichte activiteiten organiseert.

 

 


Zondag 15 april

Wie ziet Groen zitten? Ontdek het om 11u in onderstaand filmpje!

En de winnaar is...

Fran!

Zij zag de groene zetel als eerste zitten én had een schup mee. Fran won een bon van 20 EUR van Tuincenter Claes! We bevonden ons met de zetel ter hoogte van het nieuwe bruggetje dat onze schepen Goedele Van der Spiegel realiseerde om de tuin van Immaculata te verbinden met domein Hof ter Linden. Meteen ook de plek waar we een duizendtal nieuwe boompjes plantten!

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.