Red de SPED! Teken de petitie!

Speelplein SPED is tussen 2013 en 2018 met Groen in het bestuur enorm gegroeid. Van amper 20 kindjes per dag kwamen er de laatste jaren gemiddeld 90 kindjes tot zelfs 125 kindjes op een dag! We investeerden dan ook volop in ondersteuning van de animatoren en een meer professionele coördinatie van het speelplein. De tevredenheid over SPED is enorm toegenomen.

Het is belangrijk om dit succes verder te zetten. Helaas knelt daar het schoentje. Want hoe meer kinderen, hoe meer animatoren er moeten zijn. Op de gemeenteraad van 29 april diende Groen een voorstel in om voldoende, ervaren animatoren mogelijk te maken. N-VA ging er niet op in.

Laat daarom hier ook je stem horen en teken voor het verder succes van SPED!

Concreet vragen we:

  • Voldoende animatoren om gemiddeld 90 kindjes de tijd van hun leven te bezorgen
  • Twee extra jobstudenten als hoofdanimator om het team van animatoren met de nodige ervaring te versterken 

SPED is immers niet alleen ontzettend leuk, maar ook heel toegankelijk en betaalbaar voor heel veel verschillende jongens en meisjes vanaf het eerste leerjaar. SPED mag geen slachtoffer worden van zijn eigen succes, laat staan verdwijnen. Daarom: red de SPED en teken de petitie.

155 ondertekenaars, we zetten door!
100%

Ja, ik teken

Door deze petitie te ondertekenen ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.